Gent de Terrassa anirà a l'Acampada Jove de JERC

Concerts, tallers, xerrades i activitats diverses des d'aquest dijous i fins al proper diumenge

Redacció
10 de juliol del 2012
S'han exhaurit les entrades per als dos concerts dels Amics de les Arts al Kursaal
S'han exhaurit les entrades per als dos concerts dels Amics de les Arts al Kursaal

Els Amics de les Arts actuaran a l'Acampada Jove de les Jerc

L'Acampada Jove de les JERC tindrà lloc a Montblanc els propers 12, 13 i 14 de juliol a Montblanc sota el lema "La força del jovent". Des de les JERC Terrassa manifesten que aquest acte a més de ser un punt de trobada de la festa, de la música en català i de la música internacional amb accent reivindicatiu, "és un espai de llibertat alternatiu als circuits d'oci de masses que el fan un festival únic i diferent a la resta". A més, també s'organitzen tallers, xerrades i diverses activitats a favor de la consciència social i nacionals dels Països Catalans.

Enguany l'acampada hi haurà la presència de grups de música com La Pegatina, Brams, Kayo Malayo, Amics de les Arts, La Gossa Sorda o Lax’n’Busto. Dijous es realitzarà una tertúlia sobre Eurovegas titulada "Eurovegas, la contrainformació" a càrrec de la Plataforma Aturem Eurovegas. Divendres serà el torn del Videofòrum "Operació Garzón contra l'independentisme català", amb motiu dels 20 anys de l'operació, i comptarà amb la participació de diversos detinguts, entre ells, Eduard López.

També divendres 13 de juliol, l'Acampada programa un xerrada amb el títol "Nosaltres els fusterians. Construïm els Països Catalans" per commemorar els 20 anys de la seva mort per sumar-se a l'Any Fuster, i que comptarà amb la participació de ponents d'arreu dels Països Catalans. A banda, els col·lectius Som el que Sembrem i l'Escola la Bressola presentaran l'Agenda de la Terra. I dissabte 14 de juliol, serà el torn de la xerrada sobre la lluita internacionalista amb representants del moviment independentista de diversos països com Euskal Herria, Escòcia, Flandes i Gal·les, entres d'altres. La formació anima a tots els joves terrassencs a gaudir d'aquests tres dies lúdics i reivindicatius.