Viladecavalls tindrà nou mossèn

El Bisbat de Terrassa nomena Joaquim Fluriach rector de Sant Martí de Sorbet, en substitució de Xavier Aróztegui

Albert Prieto
09 de juliol del 2012
Xavier Aróztegui deixarà després de l'estiu la parròquia de Sant Miquel de Sorbet.
Xavier Aróztegui deixarà després de l'estiu la parròquia de Sant Miquel de Sorbet. | Albert Prieto
Xavier Aróztegui deixarà després de l'estiu la parròquia de Sant Martí de Sorbet. Foto: Albert Prieto

El Bisbat de Terrassa ha anunciat els nomenaments parroquials per al proper curs. Entre les novetats hi ha el nomenament de Joaquim Fluriach com a nou rector de la parròquia de Sant Martí de Sorbet, a Viladecavalls. El canvi de rector es farà efectiu al setembre.

L'encara rector de la parròquia, Xavier Aróztegui, va donar la notícia als seus fidels durant l'ofici solemne de Festa Major. Aróztegui va explicar que a partir d'ara estarà més dedicata  les feines del bisbat, on és oficial de la cúria, i que per això deixarà les seves funcions parroquials.

Mossèn Joaquim Floriach era fins ara rector de la parròquia de Santa Maria de Caldes de Montbui. El futur rector de Sant Martí de Sorbet també ha estat nomenat delegat episcopal de noves tecnologies.

Pocs canvis a Terrassa
El bisbe Josep Àngel Saiz Meneses ha nomenat el fins ara rector de la parròquia de la Mare de Déu de Montserrat de Terrassa, Alfons Gea, nou rector de Sant Vicenç de Sabadell. Xavier Sanchiz passa a ser-ne l'administrador parroquial.

Pel que fa als nomenaments no parroquials, Jordi Fàbregas passarà a ser coordinador de les exèquies catòliques al Tanatori de Terrassa, i Andreu Rodríguez Morales capellà a la Mútua de Terrassa i a l'Hospital de Terrassa.

El Bisbat també a nomenat Carles Cahuana nou delegat episcopal de Catequesi i Oriol Gil formador del Seminari Menor.