La Cecot de Terrassa s'alia amb Autodesk

La firma de software patrocinarà el Club d'Innovació i Tecnologia de la patronal terrassenca

Redacció
09 de juliol del 2012
David Garrofé, amb Teresa Farriol
David Garrofé, amb Teresa Farriol | La Torre
David Garrofé, amb Teresa Farriol Foto: La Torre

Autodesk, una de les principals firmes mundials de software i que va revolucionar aquesta indústria introduint el dibuix en l'entorn PC amb AutoCAD®, ha signat un acord de col·laboració per un any amb la patronal catalana Cecot per al patrocini del Club Cecot d'Innovació i Tecnologia i l'organització de tot tipus d'activitats relacionades matèria en aquest àmbit empresarial.

L'apropament de les dues entitats amb aquest conveni es concreta en l'interès pel desenvolupament del teixit empresarial i econòmic, donant el màxim suport a les pimes i, en definitiva, donant suport a les accions que puguin millorar la seva competitivitat. 

Els Clubs de la Cecot es dirigeixen als responsables de les empreses associades amb la finalitat de facilitar la comunicació, l'anàlisi i l'intercanvi d'idees entre elles, tant en temes d'actualitat i d'interès com de coneixements i experiències pràctiques en diferents camps. Entre altres activitats, Autodesk espera col·laborar en l'organització de conferències, esmorzars de treball, sessions de 'benchmarking', seminaris i cursos en els quals es pugui dur a terme el networking entre tots els membres del Club.

Per a Teresa Farriol, directora general d'Autodesk Iberia, "l'acord representa un pas important en la nostra voluntat d'estar presents en les institucions empresarials catalanes. En aquest sentit, creiem que la imatge que la Cecot té al món empresarial encaixa perfectament amb els valors de professionalitat i servei que sempre ha volgut transmetre Autodesk al mercat, per la qual cosa aquesta col·laboració suposarà una gran oportunitat d'apropar-nos a les empreses amb propostes de qualitat aportant solucions amb el nostre concepte de productivitat i rendibilitat".