407 cares per la independència a Terrassa

Una nova iniciativa demana als catalans favorables a la sobirania que posin la seva fotografia en una web

J.M.O.
19 de juliol del 2012
ss
ss
Gent de Terrassa donant la cara Foto: Joan Manel Oller

El Dóna la cara és un projecte que consisteix en omplir una pàgina web amb fotografies de persones que estan a favor de la independència. Més de 400 terrassencs ja s'hi han sumat (407). La xifra ha crescut amb rapidesa els darrers dies. La ciutat ocupa el setè lloc a Catalunya en nombre d'adhesions, per darrere de Barcelona, Berga, Girona, Gironella, La Garriga, Reus i Sabadell

La iniciativa és  una nova forma de realitzar una recollida de signatures a favor de la llibertat de Catalunya. Es demana una fotografia per a que en qualsevol moment tothom pugui veure quanta gent hi ha, quins són els pobles o ciutats amb més sentiment independentista i gent coneguda que també hi participa.

L’objectiu és molt simple: aconseguir el major nombre de persones possible que es posicionin a favor de la independència.

Els promotors apunten cinc raons per a participar a Dóna la cara: és transversal i no depèn de cap partit polític ni entitat; és independent i no implica donar suport a cap organització, entitat o causa més enllà de declarar‐se partidari de la independència; és personal, i innovador.