Manel Pérez, contra un alcalde de Terrassa de CiU o del PP

La Torre arriba dilluns al quiosc amb una entrevista al líder dels ecosocialistes terrassencs

576_134182134001_torre
576_134182134001_torre
La Torre
08 de juliol del 2012


La Torre arriba aquest dilluns al quiosc amb una entrevista al líder d'ICV de Terrassa, Manel Pérez, que afirma que la seva formació mai donarà suport a un alcaldable de CiU o del PP.

El diari ofereix un estudi sobre les fonts naturals contaminades del terme municipal, recorda els nous moviments de l'Ajuntament pel que fa al polèmic barracó bar de la plaça d'Andalusia i explica les crues històries d'immigrants desnonats. També es fa ressò d'un incendi amb ferits lleus a ca n'Anglada i ofereix les opinions dels sindicats sobre les dietes a les assemblees d'Unnim.

A la secció de comarca, hi ha dues pàgines dedicades a la festa major de Viladecavalls i les habituals informacions sobre la resta de pobles, amb atenció especial a les activitats a les urbanitzacions de Vacarisses i a una sortida en bicicleta a Croàcia protagonitzada per un grup de matadeperencs.

A Cultura, La Torre inclou un ampli reportatge sobre Agustí Bartra, amb una entrevista a la seva filla, resident a Mèxic, i, a més, afegeix un ampli resum del nou programa del Centre Cultural d'Unnim.