Corella, Pera, Moncho o Mishima, al Centre Cultural de Terrassa

L'equipament ha presentat la temporada de tardor amb més de trenta espectacles de dansa, música, circ o màgia

Lluïsa Tarrida
05 de juliol del 2012
Algunes de les estrelles que es podran veure a partir del setembre al Centre Cultural.
Algunes de les estrelles que es podran veure a partir del setembre al Centre Cultural. | Lluïsa Tarrida
Algunes de les estrelles que es podran veure a partir del setembre al Centre Cultural. Foto: L. T.

Aquest dijous, el Centre Cultural Unnim ha presentat la seva programació de tardor 2012 amb una àmplia varietat d'espectacles dirigits a un públic ben divers. "Ara més que mai hem de donar visibilitat a l'Obra Social, no importa la forma jurídica que tinguem ni la pressió tant forta perquè només ens dediquem als projectes assistencials, creiem que la cultura ha d'estar ben present a la ciutat, per això li volem donar continuitat", ha explicat Toni Guiñón, director de l'Obra Social Unnim.

La programació està plena d'estrelles. En l'àmbit de la dansa, els terrassencs podran gaudir amb la Barcelona Ballet dirigida per Àngel Corella però també el Sofia Ballet i el seu "Trencanous", el "Llac dels Cignes" del Ballet Teatre Bolxoi de Bielorússia, o la Compañía Nacional de Danza dirigida per José Carlos Martínez.

Quant la música, el Centre Cultural acollirà la Coral Cantiga i el "Rèquiem alemany"; l'Orquestra de Cambra Terrassa 48 amb un concert participatiu que tindrà moltes sorpreses; la Kammart Ensemble o el Quartet Hardgrave. També el circ tindran un lloc destacat en la programació estable, així es podrà ser testimoni de l'obra "Carrousel des moutons" de la Cia D'Irque & Fien; l'espectacle "Boom!" de Chapertons o "Entre pinces" de Cia Solfacirc. Sense oblidar, "Circ de l'any 360 graus" a càrrec de l'associació terrassenca Tub d'Assaig 7.70. El Mag Lari i Antonio Diaz, donaran el toc màgic de la temporada.

Respecte a la música en directa, els protagonistes seran Mishima; "La fuerza del destino", un tribut a Mecano; la cantautora Sílvia Pérez Cruz; els Ministrils del Raval; la formació local mrKeaton; o The King Gospel Choir. També hi haurà espai per als monòlegs de la mà de Berto Romero i Peyu. Enmarcats dins de l'apartat orientat a la gent gran, el Centre Cultural ha programat tres grans espectacles: "Passió lírica" amb Albert Deprius, Beatrice Jiménez i Ricardo Estrada; Joan Pera i "Capri"; i Monco amb "50 anys de boleros".

A més a més, s'hi ha d'afegir les tres exposicions que es podran visitar, les conferència i tallers que es realitzaran, i les classes magistrals o residències d'artistes que es duran a terme. Serà doncs, quatre mesos ben intensos de bona cultura.