CiU de Viladecavalls presenta un recurs de reposició al Ple del 31 de maig

Considera "no ajustada a dret" la inclusió de la moció d'urgència sobre la compatibilitat laboral de la regidora Glòria Ullés

Carles Batalla
03 de juliol del 2012
El Ple extraordinari ha durat quinze minuts
El Ple extraordinari ha durat quinze minuts | C.B.
El Ple de Viladecavalls Foto: C.B.

El Ple del passat 31 de maig a Viladecavalls encara cueja. La inclusió d'una moció d'urgència per discutir la compatibilitat laboral de Glòria Ullés (regidora i, al mateix temps, responsable d'un Casal de Gent Gran del Departament de Benestar i Família de la Generalitat) ha fet reaccionar CiU. Els quatre regidors del partit han presentat recurs potestatiu de reposició contra aquesta moció, en considerar-la "no ajustada a dret".

En el recurs, es fa constar que tota l'oposició (excepte el PP) no va expressar la seva intenció de vot perquè "el descontrol, els aldarulls, les interrupcions constants i el xivarri imperant en la sala van provocar la desorientació dels regidors que volien votar en contra de l'aprovació de la moció". Segons CiU, l'alcalde "va optar per considerar que no hi havia hagut cap vot en contra".

Així doncs, consideren que la formació de la voluntat del Ple per a la seva aprovació va resultar "viciada", també pel fet que en la votació hi va intervenir Glòria Ullés, "que s'hagués hagut d'abstenir" en base a l'article 28.2 a) de la Llei 30/1992 de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú que cita, com a motiu d'abstenció, "tenir interès personal en l'assumpte de què es tracti.

Com a conseqüència, el recurs conclou que l'acord d'aprovació de la moció d'urgència "és un acte nul de ple dret" i demana la seva invalidesa.