Xavi Hernández, de Terrassa, campió d'Europa

Redacció
02 de juliol del 2012
Un nou reconeixement pel migcampista de Terrassa
Un nou reconeixement pel migcampista de Terrassa | Arxiu FCB
El futbolista terrassenc del Barça Xavi Hernández s'ha proclamat campió d'Europa amb la selecció estatal, en derrotar la selecció italiana (4-0) en la final de l'Eurocopa, disputada a Polònia i Ucraïna. L'egarenc va jugar els 90 minuts del partit decisiu.

Aquest dilluns, la selecció dirigida per Vicente Del Bosque ha arribat a Madrid, on ha estat rebuda i aclamada per milers de seguidors. A Terrassa, centenars de persones van celebrar la consecució de l'Eurocopa per part de la selecció espanyola coincidint amb la Festa Major.

El nou títol amplia el palmarès de Xavi Hernández com a jugador internacional. Amb Espanya, en categoria absoluta, ja va aconseguir l'Eurocopa del 2008 i el Mundial del 2010.

Felicitació de l'alcalde
L'alcalde, Pere Navarro, va felicitar públicament el combinat estatal a través d'una piulada: "Una selecció plena de catalans (1 terrassenc) i un seleccionador bona persona, campions!. Enhorabona!", i va tenir més paraules per a Xavi: "Orgullós de veure al Xavi campió amb la senyera. Enhorabona!".