Cremen 700 metres de matolls a la riera de Les Arenes

Un dels incendis va provocar tallar l'avinguda del Vallès

Redacció
28 de juny del 2012
La matinada de dijous van tenir lloc dos incendis amb poca estona de diferència a la riera de Les Arenes. Un, es va ocasionar a l'alçada del Carrefour mentre que l'altra va ser davant del grup de pisos de Xúquer.

El primer dels incendis va ser de petites dimensions, i amb una unitat de la Policia Municipal i una altra dels Bombers va ser suficient per teniir-lo controlat i poder-lo extingir. El foc, molt possiblement segons van informar els agents, produit per una espurna d'un petard, va acabar cremant uns 200 metres de matolls. Per sort no va afectar ni massa forestal ni cap instal·lació elèctrica.

L'altra va ser un particular qui va avisar al 112 informant que s'estaven cremant diversos matolls i que el foc semblava no aturar-se. En aquest cas, les unitats de la Policia Municipal van haver de tallar el trànsit de l'avinguda del Vallès, costat de Montserrat, en els dos sentits per seguretat.

També va ser necessària la intervenció dels Mossos d'Esquadra. Els Bombers van poder apagar el foc que en total va arrassar més de 500 metres de matolls. Sembla ser que, també en aquest cas, el culpable més probable havia estat un petard tot i que no es va descartar que fos una burilla. Un cop extingit l'incendi, es va restaurar el trànsit.