Metròpolis també té a veure amb la pintura

Aquestes aplicacions centren l'interès en la jornada professional del Gremi de Pintors del Vallès

Redacció
22 de juny del 2012
Els assistents a la jornada professional del Gremi de Pintors del Vallès
Els assistents a la jornada professional del Gremi de Pintors del Vallès | La Torre
Els assistents a la jornada professional del Gremi de Pintors del Vallès Foto: La Torre

El Gremi de Pintors del Vallès, adherit a la patronal Cecot, ha organitzat una jornada professional de pintura en què representants de trenta empreses del sector i proveïdors associats per demostrar les qualitats de la pintura Metròpolis i els colors.

Els assistents han valorat molt positivament la jornada ja que han pogut conèixer de primera mà productes nous al mercat com ara les pintures que reabsorbeixen les olors (d'aplicació, per exemple, a escoles), productes per obtenir una textura de sòls molt sedosos o les aplicacions per aconseguir unes perspectives de parets amb aparences diverses i molt càlides, etc...

El sector, igual que la resta de sectors auxiliars de la construcció, no està en un moment àgil, però s'està lluitant perquè els pintors  professionals que estan en actiu puguin conèixer les noves tendències de mercat i així poder oferir els productes més nous.

Sobre les aplicacions Metròpolis
Urban Effects és la línia d'efectes materials de la divisió decorativa Metropolis by Ivas. Es tracta d'una col·lecció de suggestions metropolitanes, una revolució en el camp  dels efectes decoratius per a interiors: són efectes plens de vitalitat, dinamisme i crua matèria. Combinant alguns productes de la línia Colors i utilitzant tècniques específiques decoratives, els Urban Effects recobren vida, recreant en els ambients interns les atmosferes, l'estil i la història dels ambients externs metropolitans. Urban Effects és una línia formada exclusivament per productes a l'aigua, eco compatibles i sense dissolvents.

Colors, la línia completa de pintures i vernissos de la divisió d'efectes decoratius, proposa decoracions d'estil clàssic, rústic i solucions molt innovadores. Respon a les exigències de transpirabilitat, rendibilitat, correcció i durada del temps i permet examinar noves solucions per a la decoració i el  mobiliari, introduint pintures d'efecte pissarra i pintures magnètiques. Contemplen la línia Colors els productes útils per a una correcta preparació de les superfícies, indispensables abans de qualsevol intervenció decorativa; fixadors, estucs de farciment, ceres, fons cobriments i espessidors.