1 de 10

Doble graduació al Cavall Bernat

Final de curs dels cicles formatius de Cuina i d'Agències de viatges i Gestió d'esdeveniments

per La Torre del Palau, 20 de juny de 2012 a les 19:42 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 20 de juny de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Els alumnes dels dos cicles formatius escolten les paraules de les autoritats locals Foto: La Torre

Els cicles formatius de Cuina i Gastronomia, d'Agències de viatges i de Gestió d'esdeveniments de l'Institut Cavall Bernat han celebrat aquest dimecres a la tarda la graduació. Pere Navarro ha participat en el lliurament de les orles als alumnes que han finalitzat els estudis dels dos cicles formatius, junt amb la directora de l'Institut Cavall Bernat, Montserrat Garrofé; el coordinador de cicles formatius del centre, Romà Ravelles, i la coordinadora del cicle superior d'Agències de Viatges i Gestió d'Esdeveniments, Judit Roca. També hi ha assistit la tinent d'alcalde de Promoció Econòmica i Innovació, Carme Labòria.

Durant l'acte també s'han lliurat certificats als alumnes que han acabat el primer curs dels dos cicles formatius. Aquest curs s'ha graduat la primera promoció del cicle formatiu d'Agències de viatges i Gestió d'esdeveniments, formada per una vintena d'alumnes que aquest dijous rebran una orla commemorativa.

Participació