Nou curs de gestió administrativa per als desocupats

De jornada matinal i subvencionat pel SOC, es realitza a l'Escola Pia

Redacció
20 de juny del 2012
576_1340202379Departaments_008
576_1340202379Departaments_008


La setmana passada va concloure el primer curs fet a Terrassa del Certificat de professionalitat "Activitats de gestió administrativa", iniciat al gener. Aquesta és una formació ocupacional per a persones aturades que organitza l'Escola Pia de Terrassa, per tal de formar persones que puguin treballar professionalment en despatxos, oficines, gestories i altres àmbits de gestió administrativa.

És una metodologia innovadora basada en la simulació, que permet als participants del curs aprendre les diferents tasques administratives realitzant-les realment en el marc d'una empresa simulada, Egarlux. Així, l'usuari va passant pels diferents departaments de l'empresa (compres, vendes, màrqueting, magatzem, tresoreria, recursos humans, comptabilitat,...) i pot conèixer amb detall els processos i gestions que es duen a terme en les empreses reals, ja que l’empresa simulada reprodueix totes les situacions reals.

Aquesta formació, de qualitat i polivalència, es completa amb formació ofimàtica i en l'ús de programes professionals administratius. El curs que ara s'inicia dura fins al desembre i la part presencial es fa en jornada matinal, a l'edifici del Camí Fondo, 31 de l'Escola Pia. És un curs subvencionat pel SOC i adreçat a persones demandants d'ocupació. Per a més informació, es pot visitar el web o al telèfon 93 788 9667.