L'escola d'educació especial Crespinell s'apunta al tennis

El centre es va apuntar a les classes del Programa d'Escoles Esportives, l'última de les quals la va impartir Sergi Bruguera

L. T.
19 de juny del 2012
576_1340095309Final_tennis_eee_crespinell
576_1340095309Final_tennis_eee_crespinell


La Federació Catalana d'Esports per a disminuïts psíquics-ACELL, amb el suport del tenista Sergi Bruguera i la Fundació Mapfre van endegar un Programa d'Escoles Esportives de Tennis. Un dels centres que s'hi va apuntar va ser l'escola d'educació especial Crespinell de Terrassa.

Així mateix el CD Terrassa, amb el seu director tècnic de Tennis, Pau Castañer i Gago, es van oferir per tirar endavant aquesta escola esportiva per a escolars, a la nostra ciutat. Al llarg de set sessions, aquest darrer trimestre del curs, nou alumnes de l'escola Crespinell va començar a practicar tennis. El passat 15 de juny es va realitzar, a les instal·lacions del club terrassenc, a les Pedritxes, l'última classe, la qual va comptar amb la presència com a professor destacat Sergi Bruguera.

A la finalització de la classe es va lliurar un diploma d'aprofitament i un obsequi cedit pel CD Terrassa a tots els participants. El Programa d'Escoles Esportives té previst una durada de tres cursos escolars, que implica unes 28-30 hores d'entrenament per temporada.