La cuina terrassenca protagonitza l'estiu a COMRàdio

El restaurant Capritx ha estat el primer escenari del programa culinari "Dinem i en parlem"

Redacció
18 de juny del 2012
576_1340042635FOTO_CAPRITX_1
576_1340042635FOTO_CAPRITX_1
Artur Martínez donant instruccions a Tortell Poltrona, ajudant ocasional. Foto: La Torre

El cuiner Artur Martínez, xef del restaurant Capritx de Terrassa, és un dels amfitrions de Dinem i en parlem, un nou programa  que COMRàdio emetrà aquest estiu. Dirigit i presentat per les periodistes Anna Murgadas i Judit Porta, l'espai inclou una sèrie d'entrevistes realitzades en les cuines de diferents restaurants mentre el convidat ajuda al cuiner amfitrió a elaborar un plat inspirat en cada personatge. Tots els plats són maridats a partir dels consells de Joan Nebot, director de Vadevi.cat, que interpreta la relació entre la recepta i el vi que la complementa.

Dinem i en parlem s'estrena el 30 de juliol i s'emetrà de dilluns a divendres a les tres de la tarda. La primera setmana les entrevistes tindran el Capritx com a escenari. Aquest dilluns s'han enregistrat aquestes converses amb convidats com el pallasso Tortell Poltrona o el periodista Jordi Llompart. També amb altres dos protagonistes terrassencs: el director del Centre d'Arts Escèniques de Terrassa, Pep Pla, i el ninotaire Miquel Ferreres. Per a tots ells Artur Martínez ha cuinat diferents plats molt centrats en productes vallesans, com la botifarra terregada o la mongeta del Ganxet.