Detingut un terrassenc per robar ferralla a Cervera

L'operació dels Mossos va acabar amb sis persones retingudes

Redacció
14 de juny del 2012
Els Mossos d'Esquadra han detingut 6 persones, una d'elles veïna de Terrassa, acusades de robar ferralla a l'antic escorxador l'Agudana de Cervera. Les detencions es van fer dimarts i són el resultat d'un dispositiu de vigilància que s'emmarca dins del Pla Operatiu Específic (POE) del Metall, segons informa el portal Bondia.cat

La Policia Local de Cervera va ser qui va alertar dels fets quan una de les seves dotacions va escoltar sorolls a l'interior de l'escorxador que feia anys que estava abandonat. Quan els Mossos van arribar-hi, el grup de persones que estava al seu interior van fugir en dos vehicles.

Per això es van muntar diversos operatius per localitzar-los. Els dos vehicles es van aturar a la L-303 a Cervera i en el seu interior transportaven barres de ferro, planxes d'alumini, cablejat de coure i altre material fèrric, com recull el portal de notícies. En aquí es van detenir els tres ocupants, un de Sabadell, un de Montcada i Reixac i un altre de Barcelona.
Simultàniament, una altra dotació que estava fent una inspecció més acurada de les instal·lacions de la fàbrica va localitzar una altra persona, veïna de Barcelona, amagada a l'interior. I finalment, en un control policial a la C-25, els Mossos van localitzar dues persones, caminant pel voral de la carretera, també implicades en el furt, una resident a Sabadell i l'altre, Henry M., de 18 anys i veí de Terrassa.

Els 6 detinguts van quedar en llibertat el dimarts a la nit després de declarar a la comissaria amb la obligatorietat de presentar-se davant del jutge quan siguin requerits.