L'estanc de Sant Mateu, víctima d'un robatori

Els tres individus van entrar a l'establiment tallant la persiana i van fugir en un cotxe sostret

L. T.
13 de juny del 2012
Dimecres, l'estanc ubicat al carrer de Sant Mateu va ser víctima d'un robatori amb força. Un particular va trucar a les 2 de la matinada a la Policia Municipal informant que estava sent testimoni del furt. El veí de la Maurina va manifestar que estava veient a tres individus encaputxats que s'havien sortit de l'establiment i s'havien introduït en un cotxe Volkswagen color vermell i que es dirigien a l'avinguda Sallent.

Les patrulles de la Policia Municipal van desplegar diverses dotacions per cobrir les sortides de la ciutat mentre que una unitat es va dirigir cap a l'estanc. Al cap de torn va transferir la informació als Mossos d'Esquadra que ho van diferir a nivell regional.

La unitat desplaçada al lloc dels fets va poder recollir un altre testimoni que els va facilitar la matrícula del Golf de color vermell. Però segons el SIP, aquesta matrícula pertanyia a un Renault Megane que no li constava cap incidència al registre.

Els agents van poder comprovar com per entrar a l'establiment havien tallat la persiana i havien trencat la porta de vidre. Els propietaris de l'estanc viuen al pis de dalt però va ser la seva néta qui va baixar a parlar amb els agents policials ja que la propietària estava massa nerviosa per poder-ho fer.
     
La Policia no havia pogut localitzar el Golf, per la qual cosa es va decidir retirar el dispositiu. Paral·lelament, però, a prefectura es va poder seguir la investigació referent a les matrícules. Així es va poder esbrinar que el vehicle corresponent al Golf de color vermell li constava una denúncia per robatori interposada aquell mateix matí al carrer de Felip II.

A les 3.50 hores, els Mossos d'Esquadra van avisar que havien localitzat al vehicle i que anava direcció Barcelona.