Meuques i clients, multats

Les prostitutes de carretera es poden trobar a la Font de les Canyes, a la via d'accés a Martorell, a prop de l'Hospital de Terrassa i tocant a la deixalleria de Can Casanovas

per N.D./La Torre, 12 de juny de 2012 a les 09:23 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 12 de juny de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Una altra imatge habitual a les carreteres al Google Street View. Foto: Google Street view

L'activitat sexual a la carretera està, des de dilluns, molt més controlada i penalitzada. El conseller d'Interior de la Generalitat, Felip Puig, ha posat fil a l'agulla. Els agents de trànsit dels Mossos d'Esquadra ja multen les prostitutes que ofereixen serveis sexuals i als clients que les contractin, en aplicació de la modificació de la llei de carreteres. Als entorns de Terrassa hi ha diversos punts on es concentren les meuques. El més tradicional i conegut és la carretera de Martorell, en diversos trams. Però també s poden trobar dones oferint serveis sexuals a la carretera de Castellar un xic més amunt de la Font de Les Canyes; la carretera de Rubí, al pont d'accés a Can Guitart i albirant la deixalleria de Can Casanovas, i a la N-150, a tocar de l'enllaç amb l'Hospital de Terrassa.


També "aixecaran acta" de les infraccions que detectin a les vies de titularitat estatal, tot i que perquè prosperin el govern central hauria de tirar endavant la mateixa reforma que el català.

 

Participació