Premis per als comerços i bars millor ambientats de la Fira Modernista

Els guanyadors són el Taller dels Silencis, la sabateria Joan&David i el carrer Cremat

Carles Batalla
07 de juny del 2012
Una imatge de tots els premiats dels concursos
Una imatge de tots els premiats dels concursos | C.B.
Una imatge de tots els premiats dels concursos Foto: C.B.

La ressaca de la Fira Modernista 2012 encara dura. Tres setmanes després de mobilitzar la ciutat, l'acte ha abaixat el teló amb el lliurament dels premis dels concursos d'ambientació. En la categoria de bars i restaurants, el guanyador ha estat el Taller dels Silencis, seguit per la Sala de Festes Fred Astaire i per La Tosta. Hi havia sis candidats.

En l'apartat d'ambientació de comerços i aparadors, primera posició per a la sabateria Joan&David, segon lloc per a CEIN Llar i tercera plaça per a Monyat Uniformes. Un total de 35 comerços optaven a un premi que s'ha decidit mitjançant les votacions de més de 200 persones via Facebook.

Pel que fa al concurs d'ambientació de carrers Montse Prat, el Carrer Cremat ha estat el vencedor. El carrer de la Rutlla, el Font Vella i el de l'Església hi aspiraven.

Tots els guanyadors s'han emportat diferents regals cortesia de comerços de la ciutat, com ara paquets gastronòmics, visites medievals (al Món Sant Benet), massatges, caps de setmana enològics al Penedès, sopars, tractaments facials i lots de productes.