Meritxell Lluís entra a l'Executiu de la Federació comarcal de CDC

S'encarregarà de l'àrea de formació i s'estrenarà en unes jornades sobre el pacte fiscal que es faran aquest dissabte al Casal de Cultura de Matadepera

Redacció
06 de juny del 2012
Meritxell Lluís al costat de Ferran Falcó
Meritxell Lluís al costat de Ferran Falcó | La Torre
Meritxell Lluís al costat de Ferran Falcó Foto: La Torre

Meritxell Lluís, secretària d'organització de CDC Terrassa i coordinadora del grup municipal de CIU a la ciutat, serà l'encarregada de l'àrea de formació de la Federació de CDC de Barcelona-comarques. De fet, és responsabilitat que ja exerceix en ñ'àmbit comarcal des de l'Assemblea comarcal en què va ser escollida vicepresidenta de militància i organització de l'Agrupació comarcal del Vallès Occ.-Terrassa.

La Federació de CDC de Barcelona-comarques està formada per les agrupacions comarcals del Baix Besòs, Baix Llobregat, Garraf, L'Hospitalet-Cornellà, Maresme, Vallès Occ.-Sabadell, Vallès Occ.-Terrassa i Vallès Oriental.

Com a repte més immediat, Meritxell Lluís ha de coordinar les jornades de formació sobre el pacte fiscal que Convergència està portant a terme arreu de les vuit comarques metropolitanes. Més enllà, però, haurà de vetllar perquè les necessitats formatives de militants i simpatitzants siguin cobertes mitjançant xerrades, jornades, debats, etc...

En aquest sentit, aquest dissabte tindrà lloc la Jornada de formació sobre el pacte fiscal de l'agrupació de CDC-Vallès Occ. Terrassa al Casal de Cultura de Matadepera amb l'assistència del president de la Federació de CDC de Barcelona-comarques, Ferran Falcó.

Sota el lema "Ara hisenda pròpia", CDC està desenvolupant una primera fase interna d'aquesta campanya que consisteix en cursos de formació i orientació dels quadres i militants en les característiques específiques del pacte fiscal. Aquestes jornades es plantegen com un veritable exercici formatiu que va més enllà de la simple assistència a una xerrada divulgativa. Mitjançant una metodologia participativa, l'objectiu és formar però també que els militants esdevinguin altaveus qualificats en la defensa d'aquest model de finançament, el pacte fiscal.