Segon taller de cuina de l'Eix Comercial Sant Pere

Un professional del sector explicarà com fer un menú amb productes de temporada

Redacció
06 de juny del 2012

El mercat municipal de Sant Pere serà l'escenari el dimarts 12 de juny del segon taller de cuina organitzat per l'Eix Comercial Sant Pere. L'activitat, que s'emmarca en un cicle trimestral anomenat "Taller de cuina de temporada", començarà a les deu del matí.

Es tracta d'un taller de cuina en viu, en el qual un cuiner/a explicarà com elaborar un menú complert de primer i segon plat, més postre amb productes propis de la temporada en la qual ens trobem.

El professor serà Maurici Planes, cuiner professional i professor de cuina. Durant el taller s'elaborarà en directe un menú complert que serà degustat pels assistents un cop acabada l'elaboració.

Dins dels productes d'estiu es poden trobar al mercat productes com les cebes, els tomàquets, els musclos, els llagostins, el peix blau, les cireres i els préssecs. El plat que preparà Maurici Planes serà una sorpresa.

La campanya esta dividida en cuina de Primavera, cuina d'Estiu, cuina de Tardor (en aquest cas serà un taller de cuina energètica) i cuina d'Hivern (però que estarà centrat en una proposta d'àpat per les Festes de Nadal). Els tallers es faran sempre en dimarts al matí en horari entre les deu del matí i les dotze del migdia.

Tots els tallers son gratuïts i no requereixen inscripció prèvia. A tots els assistents se'ls facilita les receptes per escrit per tal que puguin elaborar-les ells a casa.