Un retorn a la Terrassa tèxtil

La Llar Unnim celebra la Setmana de Germanor amb cinc dies plens d'activitats

per La torre del Palau, 4 de juny de 2012 a les 11:16 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 4 de juny de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Des de fa 27 anys, la Llar Unnim de Terrassa celebra la Setmana de Germanor, cinc dies d'activitats de tots tipus adreçades als residents i als seus familiars, així com als treballadors i voluntaris de la Llar Unnim. La Setmana de Germanor és una ocasió especial que es dóna cada any perquè totes les persones vinculades a la residència egarenca comparteixin moments d’oci i entreteniment fora de la rutina habitual del centre.

En aquesta ocasió, que es durà a terme del dia 5 al 8 de juny, les activitats giren al voltant de la temàtica del món tèxtil de Terrassa. Entre els actes que es realitzaran durant aquests cinc dies, destaca l'exposició "Descobrim el tèxtil", oberta a tots els públics; la conferència de l'enginyera de teixits Conxa Bayó sobre la tradició d'aquesta indústria a Terrassa; la visita al Museu de la Ciència i la Tècnica de Catalunya; o la desfilada de vestits de l'època modernista.


D'altres activitats ja tradicionals de la Setmana de germanor són l'arrossada per a residents, familiars i personal de la Llar i les havaneres als jardins de la Llar, que aquest any comptarà amb l'actuació del grup "Bon dia amb ron cremat". També es durà a terme l'activitat "Compartim experiències amb els menuts", en la qual els residents expliquen als alumnes d'una escola egarenca les seves experiències al voltant del tema tractat, i que en aquesta ocasió serà l'Escola del Carme; la ballada de Sardanes, a càrrec del Casal Anna Murià; i el berenar-sopar i ball de cloenda amb l'actuació del grup "Ostres Ostres", així com el lliurament d'obsequis per als assistents.

 

Participació