Les JERC ocupen la Biblioteca

La tancada es va produir durant les dues hores del migdia en què l'equipament resta tancat al públic

La Torre
01 de juny del 2012
s
s



El migdia del 31 de maig, les Joventuts d'Esquerra Republicana van organitzar un tancament a la Biblioteca Central de Terrassa com a acte de protesta per la reducció d'horaris de l'equipament municipal. La protesta va tenir un seguiment d'una trentena de persones, que van ocupat la biblioteca durant les dues hores que està oficialment tancada, entre les dues i les quatre de la tarda.

Des de les JERC-Terrassa volen criticar "la hipocresia del govern municipal i en especial de Pere Navarro, alcalde de la ciutat i primer secretari del PSC. A nivell català, el PSC utilitza un discurs de defensa de l'educació pública i de qualitat, i Navarro presumeix de dir que Terrassa és una gran ciutat universitària. La realitat però és ben diferent, posa totes les traves possibles, per tal de que els estudiants de Terrassa tinguin un lloc digne per estudiar".

Des de fa anys la joventut d'ERC reclama "aules nocturnes, i hem vist com el govern municipal, enlloc d'escoltar un reclam majoritari entre els estudiants de Terrassa, fa tot el contrari". Per aquest motiu, van anunciar que "veient l'èxit de la protesta, la tornarem a repetir sovint fins que el govern municipal doni resposta al reclam estudiantil".