La Maurina viu la seva Festa Major

Música, tallers, documentals i paradetes ompliran els carrers del barri fins al diumenge

per La Torre, 1 de juny de 2012 a les 10:57 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 1 de juny de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Tres dies de festa grossa al barri de La Maurian. Avui, de 16 a 19 hores comença el 3er campionat de Xutball + jocs variats al carrer + carpa jove al carrer Santa Maria Mazzarello entre Pare Llaurador i Atlàntida. A les 19.30 hores, actuacions de joves del Districte Jove: hip hop D4, teatre D4, guitarra D2 i JERK D6. I a les 20 hores, pregó d'inici de la festa Major a càrrec d'alguns dels actors protagonistes de "Som la Maurina", el documental del barri, al Centre Cívic Mª Aurèlia Capmany.

Serà a la sala d'actes de l'equipament municipal l'encarregat d'acolli a les 20.30 hores, l'estrena en primíci adel documental "Som la Maurina" acompanyat per una aperitiu de l'Associació de Veïns. Després serà el moment de les actuacions de pop de Gowmusinos i el concert hip hop de Mohi Lee. A les 22.30 hores serà el torn de l'actuació de foc a càrrec dels Diables Maurina amb cercavila pels carrers del barri i a les 23.30 hores, davant de l'escenari principal (al carrer Mazzarel·lo) segueix la música en directa.


A les 10 del matí del dissabte tindrà lloc la diada de les entitats del Centre Cívic Maria Aurèlia Capmany. Hi haurà exhibició de puntes de coixí, tallers de dibuix i pintura, i a les 14 hores, un dinar popular amb butifarrada en graelles de carbó. A les 16.30 hores, se sortirà amb cercavila amb la colla dels diables i els artistes del circ de l'Associació de circ Tub d'Assaig. A les 19 hores, hi haurà actuació de contes amb el projecte "Explica'm un conte" mentre que a les 19.30 hores, "Tamborada" a càrrec de Fira Arte-Sana amb paradetes de productes artesanals. L'escenari principal acollirà a les 22.30 hores el ball de plaça amb l'orquestra Music Machine i a les 24 hores, el ball de nit amb el grup Hokele.

Finalment, diumenge es començarà a les 14 hores amb la paella popular "Dinar de convivència 2012" a la plaça de la Maurina. Després d'espectacles de varietats a les 18.30 hores serà el moment de l'exhibició de balls de saló a càrrec de Miquel i Juani, els quals clouran els actes de la festa major d'enguany.

 

Participació