La militància d'ERC es reuneix a Ullastrell

La trobada es realitza divendres en el marc del 5è premi Tu Fas Ullastrell

Lluïsa Tarrida
31 de maig del 2012
Joan Tardà, en un moment de l'entrevista.
Joan Tardà, en un moment de l'entrevista. | Q.S./ND
El diputat Joan Tardà fara el lliurament del guardó als Geganters d'Ullastrell Foto: Q.S./ND

Des de la secció Local d'ERC Ullastrell organitzen la cinquena edició del guardó Tu fas Ullastrell. Aquests premis són un reconeixement per part dels republicans del municipi a una entitat o associació que hagi destacat durant l'any o per una trajectòria exitosa dins de l'associacionisme a Ullastrell o en el seu àmbit d'actuació.

Enguany els premiats són els Geganters d'Ullastrell que any rere any "comparteixen l'afany de promocionar la cultura popular catalana tant dins com fora del municipi".
L'acte estarà presidit pel diputat del Congrés de Diputats Joan Tardà, el diputat al parlament Marc Sanglas; Glòria Ullés, presidenta comarcal d'ERC Vallès Occ i l'alcalde d'Ullastrell Joan Ballbè.

A més de donar el reconeixement a l'entitat esmentada, amb aquesta acte també es pretén que sigui una trobada de militants, simpatitzats i càrrecs electes d'ERC Vallès. La festa tindrà lloc aquest divendres a la plaça de les Escoles. Començarà a les 21 hores amb l'arribada dels assistents per poc després acollir els parlaments de Ballbé i Ullés. Tot seguir es realitzarà un sopar obert a tothom (prèvia inscripció) i el lliurament del premi de la mà de Joan Tardà. Per cloure la vetllada, hi haurà actuació musical del grup Jazz Trio amb Núria Palet, Xavi Ortiz i Josep Puigbó.

Ullastrell és un dels dos municipis del vallès on ERC té l'alcaldia i per això, des de la formació d'Ullastrell han decidit ser els amfitrions per acollir a tota la militància de la comarca. Els republicans esperen l'arribada de més de 120 persones, tant del poble com militants i càrrecs electes de Vacarisses, Viladecavalls o Rubi.