Bona participació a la II Pujada al Cingle Gran

L'acte estava emmarcat dins de la Festa Major petita i organitzat per Vacarisses Corre

per La torre del Palau, 30 de maig de 2012 a les 10:44 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 30 de maig de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.


Dins de la Festa Major petita de Vacarisses que va tenir lloc el passat cap de setmana, l'Associació Esportiva Vacarisses Corre va organitzar, amb la col·laboració de la regidoria d'Esports, la II Crono-Pujada al Cingle Gran. Es tracta d'una cursa de 1.800 metres i en la qual van arribar a creuar la línia d'arribada un total de 30 participants.


En la classificació femenina, el primer lloc va ser per Mònica Ardid Ubed (Vacarisses Corre) amb un temps de 10'14''. Van completar el podi Isabel Roumens Rius (Vacarisses Corre) amb 11'42'' i Judit Benet Blasi (Vacarisses Corre) amb 13'02''. 

I en la classificació masculina, el primer lloc va ser per Francisco García Vilches  (Vacarisses corre) amb 8'57''; segona posició per Paris Canals Rovira (Corredors.cat) amb un temps de 9'05''; i tercer lloc per Sergi Padró Blasi (Pantaurells) amb un temps de 9'22''.

 

Participació