La Cursa de la Campana torna a Vacarisses amb plena forma

Amb un mes s'han esgotat els 450 dorsals disponibles

Redacció
25 de maig del 2012
576_1337938241torrota1
576_1337938241torrota1 | Corredors.cat
Foto: Corredors.cat

La cursa, que serà el proper 17 de juny, ja ha esgotat tots els dorsals disponibles. Per l'edició d'enguany, la Cursa de Muntanya de Vacarisses ha esgotat places en menys d'un mes d'haver obert les inscripcions. Coneguda amb el nom de La Campana, perquè el tret de sortida són les campanades de les 9 del matí de l'Església, s'ha convertit en una cursa de referència a Catalunya d'aquestes característiques.

Es tracta d'una cursa de muntanya, no excesivament llarga ni dura, de 14,7 quilòmetres, on el recorregut té trams de pista, uns 5km de corriol i unes vistes espectaculars sobre el Parc Natural de Sant Llorenç de Munt i de Montserrat. Així, com ha fet els darrers 4 anys, la campana més vella de Vacarisses (any 1501) donarà inici a la cursa, i tornaran a repicar quan el primer corredor i la primera corredora arribin de nou als primers carrers de la vila. Entre els dos tocs, els corredors hauran hagut de superar els gairebé quinze quilòmetres de recorregut amb un desnivell positiu de 450 metres, mantenint el recorregut que es va traçar a la darrera edició.

Per animar els corredors i les corredores, però també per viure l'ambient i la festa esportiva, tots els vacarissencs són convidats a apropar-se el dia 17 de juny a la plaça de Joan Bayà. La sortida serà a les 9 del matí i l'arribada serà a La Fàbrica a partir de les 10 del matí. La Cursa de la Campana la organitza l'Ajuntament de Vacarisses, juntament amb Corredors.cat .