«Farem una plantilla competitiva que es deixarà la pell»

El nou tècnic del Terrassa FC, Miki Carrillo, promet treball i anuncia una renovació que el president li facilitarà via recursos econòmics

Carles Batalla
22 de maig del 2012
El president, Jesús Fernández, amb el nou tècnic, Miki Carrillo, a la gespa de l'Olímpic
El president, Jesús Fernández, amb el nou tècnic, Miki Carrillo, a la gespa de l'Olímpic | C.B.
El president, Jesús Fernández, amb el nou tècnic, Miki Carrillo, a la gespa de l'Olímpic Foto: C.B.

"Prometo treball, ambició i il·lusió. Ens deixarem la pell al camp i farem un equip competitiu que, com a mínim, disputi el play-off a la Segona B. Aquest club ha de lluitar per tot". Amb aquesta contundència s'ha expressat Miki Carrillo, que ha estat presentat aquest dimarts a la tarda a l'Estadi Olímpic. Després de nou anys a la Muntanyesa, dirigirà l'equip egarenc les tres pròximes temporades, un nou projecte que suposa "un salt molt gran en la meva carrera. Sóc jove, vinc d'un equip modest i arribo a un club gran".

Carrillo (1975) ha admès que hi haurà una profunda renovació en la plantilla terrassenca (Olmo li ha deixat una llista molt àmplia de baixes que ha d'analitzar, concretament una proposta d'un foli sencer, segons el president). Quant a l'estil de joc, el flamant entrenador vermell ha dibuixat una aposta netament ofensiva. "Agafarem la iniciativa, tindrem la pilota, hem d'arribar molt a la porteria contrària i combinar bé, amb jugadors a dalt que siguin ràpids, verticals i tècnicament bons. Serà un equip dinàmic, la clau és la intensitat". En aquest sentit, Jesús Fernández ha estat molt clar i ha llençat un avís per a navegants. "Enguany hi ha hagut partits en què els jugadors han semblat cons".

Aquest dimecres Carrillo té previst reunir-se amb la directiva per començar a planificar la plantilla (de moment, el club encara no ha parlat amb els jugadors). Ha reconegut que podria incorporar algun jugador de la Muntanyesa i mantindrà el mateix cos tècnic del seu exequip, és a dir, Dani Gómez com a segon entrenador, Cristina Gómez com a fisioterapeuta i el preparador físic Sergio Mariano "Chechi". En principi, tot apunta que l'entrenador de porters, Sebas Casto, continuarà. La pretemporada començarà el 25 de juliol i a partir del curs vinent l'equip s'exercitarà durant la nit.

Els diners, al camp
Jesús Fernández ha aprofitat la presentació per treure pit i ha enumerat una llista d'entrenadors que es van oferir a agafar el relleu de Miquel Olmo: Calderé, Quim Ayats, Claudio Festa, Roberto Moreno González (el segon de la Roma) o Sergio Inclán, segon del Llevant, entre molts d'altres.

"Em va dir el que volia sentir: que ens podran guanyar per futbol però no per ganes i per això l'acord va ser tan ràpid", ha dit el president del Terrassa FC. Fernández l'ha definit com un tècnic "guerrer, treballador, ambiciós, que coneix la categoria i que durà el club on es mereix". Per aconseguir-ho, no ha dubtat en garantir-li recursos per complir el desig de competitivitat. "Els diners seran al camp i no farem una plantilla per mantenir-nos. Estar a dalt ha de ser el nostre únic objectiu i fitxarem bé".

Una persona, un càrrec
Respecte l'etapa Olmo i la decebedora segona volta, Jesús Fernández ha explicat que "al Nadal ja vam veure que la cosa no anava bé i que al vestidor hi passava quelcom". Per aquest motiu, el màxim dirigent de l'entitat egarenca ha dit que mai més s'acumularan càrrecs, en referència al fet que Olmo era entrenador i director esportiu al mateix temps. "Mai més una persona assumirà dues funcions, això ha estat culpa meva".

Pels voltants del club i vestit de curt, hi havia Miquel Olmo, que continuarà exercint d'entrenador i de director esportiu fins el 30 de juny.