22 de maig del 2012
Anyó i Led
Anyó i Led | La Torre
Anyó i Led Foto: La Torre

El Club d'Esgrima Ciutat de Terrassa va passar amb bona nota les fases estatals d'esgrima, que serveixen per classificar-se per a la fase final del Campionat d'Espanya, prova en la qual participen només 28 tiradors per categoria (20 classificats directes per rànquing i 8 de les fases).

En la prova femenina que es va disputar a Barcelona hi van participar dues tiradores del Club: Clara Anyó i Maria Led. Maria Led va fer una poule meritòria amb dues victòries, però no va ser capaç de superar la directa de 32 en la qual va perdre 15-9. Clara Anyó, que durant tota la temporada no ha pogut assolir un bon estat de forma degut a diverses lesions, ha fet un excel·lent paper en aquesta data amb 5 victòries a la poule. Va superar sense problemes l'eliminatòria de 32 i els vuitens de finals i es va classsificar entre les 8 millor per participar el proper cap de setmana a Madrid. En els quarts de final va caure per un ajustat 15-14 que li va impedir assolir una medalla.

En la prova masculina que es va disputar a Madrid també hi van participar dos tiradors de Terrassa Jordi Llibre i Jaume Amorós. Jordi Llibre no va tenir un molt bon resultat en la poule, però va aconseguir superar-la in extremis. A les directes va caure en la primera ronda sense assolir l'objectiu d’estar entre els vuit millors. Jaume Amorós va tenir una millor actuació, va superar la primera ronda d'eliminació, però tampoc s'ha classificat per al campionat d'Espanya.