Oriol Alcaraz, campió català de BTT

El corredor benjamí del CC Ca n'Anglada s'imposa a la cursa d'un quilòmetre a Ullà

15 de maig del 2012
Oriol Alcaraz, campió benjamí de Catalunya en BTT
Oriol Alcaraz, campió benjamí de Catalunya en BTT | La Torre
Oriol Alcaraz, campió benjamí de Catalunya en BTT Foto: La Torre

El corredor de l'equip CC Ca n'Anglada-Cicles Morenito Oriol Alcaraz s'ha proclamat campió de Catalunya de BTT en la categoria benjamí.

La prova es va disputar la població empordanesa d'Ullà, en un circuit camp a través d'un quilòmetre i Alcaraz es va imposar després de les dues voltes reglamentàries just per davant d'un segon corredor, de l'equip Comarques de Lleida. En total, en la prova hi van prendre part 31 nois i noies en aquesta categoría i 161 en el total de les cinc curses disputades.

El company d'equip d'Alcaraz, Raül Sebastianes, va fregar el pòdium en la categoria aleví en acabar en quarta posició a tretze segons del tercer classificat.