Últim divendres de Comèdia al Centre Cultural

Dani Pérez, amb l'espectacle "En directo 2.0", posa fi a la temporada de monòlegs

per La torre del Palau, 16 de maig de 2012 a les 13:18 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 de maig de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Dani Pérez actuarà aquest divendres al Centre Cultural Foto: La Torre

Fruit d'un conveni de col·laboració recentment firmat entre el Centre Cultural Unnim i la cadena hotelera Afinia (Hotel Don Cándido, Hotel Vapor Gran i Hotel Terrassa Park) s'ofereix, per primera vegada, un pack especial per aquest mateix divendres 18 de maig que consisteix en un descompte del 20% en el preu de l'entrada de l'espectacle i una nit amb esmorzar a qualsevol dels tres hotels de la ciutat


El Centre Cultural Unnim clourà aquest divendres la temporada de monòlegs amb l'actuació de Dani Pérez. A l'equipament terrassenc, el popular humorista hi presentarà a les nou del vespre l'espectacle "En directo 2.0" en el marc dels "Divendres de comèdia".

Guanyador del III Certamen del Club de la Comedia, l'humor de Dani Pérez es caracteritza per ser molt teatral, farcit de gestos i onomatopeies i influït per alguns dels humoristes més rellevants del país com Gila, Faemino y Cansado i el desaparegut Pepe Rubianes, amb qui el comparen i del qual ell es declara fan i seguidor absolut.

Ell mateix assegura que es considera més actor que monogolista i que el que realment li agrada és moure's i expressar-se lliurement per l'escenari, on aprofita per fer broma i riure's de tot, "començant per ell mateix" afegeix.

Ha treballat com a productor, guionista i locutor de ràdio, sobretot a Catalunya, i ha estat col·laborador habitual en diferents programes televisius com "Sense Títol" d'Andreu Buenafuente (TV3) o "Muchas Gracias" (TVE).

El sisè humorista
El cicle es va iniciar el passat mes de febrer amb l'actuació del còmic Dani Rovira, amb un aclaparador èxit de públic, seguit pels humoristes Txabi Franquesa, Manu Badenas, Sergio El Monaguillo i Tomás García.

 

Participació