El Condis de Viladecavalls obrirà el juliol

L'empresa contractarà entre sis i vuit veïns del municipi que estiguin a l'atur

Redacció
14 de maig del 2012

El Servei de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Viladecavalls ha rebut la visita dels principals promotors dels supermercats Condis a la província de Barcelona. Després de vàries visites als Serveis Tècnics de Territori per constatar la compatibilitat urbanística i tècnica del projecte d'instal·lació de l'activitat, la cadena de supermercats s'establirà al municipi vallesà el proper mes de juliol i no pas al juny, tal i com estava previst inicialment. Les obres d'instal·lació de l'activitat, que s'ubicarà darrere de l'església i tindrà una superfície de 400 metres quadrats, s'iniciaran aquest mes de maig.
 
Els promotors del Grup Condis van ser rebuts directament per la Regidora de Promoció Econòmica, la Sra. Glòria Ullés, a qui van exposar el seu projecte en base a un establiment d'alimentació on es podrà trobar, a banda dels productes propis d'aquest tipus d'establiments, els serveis al detall de peixateria, carnisseria i xarcuteria. D'aquesta manera, el Grup Condis oferirà uns serveis més propers al públic  sense perdre l'atenció personalitzada del comerç de proximitat.

Feina per als veïns
Alhora, l'empresa ajudarà a reactivar l'economia local amb la contractació d'entre 6 i 8 veïns del municipi per cobrir les places que necessita. Les persones interessades en treballar-hi hauran d'estar inscrites a la Borsa de Treball de l'Ajuntament i en situació d'atur, ja que el procés de selecció del personal es realitzarà conjuntament amb el Servei Local d'Ocupació del consistori.
 
L'alcalde de Viladecavalls, Carles Rodríguez, s'ha mostrat molt satisfet per la implantació del Grup Condis  a Viladecavalls i ha declarat que "l'establiment aportarà un valor afegit al comerç de proximitat del nucli urbà". Així mateix, Rodríguez ha valorat molt  positivament que s’hagi arribat a un acord pel que fa a la contractació de treballadors i treballadores de Viladecavalls.