La Torre surt al carrer

La Fira Modernista de Terrassa engega a tota velocitat

per La Torre, 12 de maig de 2012 a les 12:05 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 12 de maig de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Una família molt modernista Foto: Joan Manel Oller

Terrassa s'ha convertit en el gran referent del modernisme. La ciutat egarenca organitza cada any un esdeveniment únic al país i cada cop amb més èxit, fins al punt que d'altres municipis del país l'han agafat com a model. La Torre s'ha afegit a la festa. El diari terrassenc, català i independent s'ha situat a la porta d'entrada al Mercat de la Independència. Com tothom, els seus redactors s'han vestit d'època per a l'ocasió. La Torre aposta per iniciatives que promuen el turisme, promocionen la ciutat més enllà de les fronteres i porten recursos econòmics a una economia malmesa.


La Fira Modernista es va estrenar el divendres al vespre amb una exposició de dibuixos de Pilarin Bayés i segueix aquest matí amb molta participació en totes les activitats programades. Un dels altres objectius dels organitzadors, aconseguir que la gent es posi un vestit d'època, s'ha assolit plenament.

 

Participació