Més informació i més proximitat

VallèsOriental.com continua el procés de creixement i es transforma en dos nous diaris, NacióGranollers.cat i BaixMontseny.info, per informar millor del dia a dia de la comarca

Redacció
11 de maig del 2012
Els periodistes Eduard Mas i Jordi Purtí, a la Porxada de Granollers.
Els periodistes Eduard Mas i Jordi Purtí, a la Porxada de Granollers. | NG
Els periodistes Eduard Mas i Jordi Purtí, a la Porxada de Granollers. Foto: NacióGranollers

VallèsOriental.com continua el seu procés de creixement i des d'aquest cap de setmana es transforma en dos nous diaris digitals: NacióGranollers.cat i BaixMontseny.info. Les dues capçaleres, que formen part de l'àmplia xarxa de mitjans de proximitat del Grup Nació Digital, Premi Nacional de Comunicació 2009, estaran estretament relacionades i apostaran decididament per la informació de qualitat i per la continua interacció amb els lectors, ja sigui a través de les xarxes socials o dels fòrums d'ambdós diaris. "L'objectiu és informar millor i des de més a prop del dia a dia d'una comarca amb realitats cada dia més diferents; el que succeeix a Mollet interessa poc a un celoní, i al revés", subratlla l'editor i director de NacióGranollers.cat, Eduard Mas, que afegeix que es potenciarà el relat audiovisual i amè, amb molts més vídeos de producció pròpia, "aferrant-nos a la claredat i la imparcialitat, al rigor i la fiabilitat".

El periodista Jordi Purtí, que porta més de de 30 anys informant del l'actualitat de Sant Celoni i rodalia, és el nou coordinador de BaixMontseny.info, que repassarà l'actualitat d'aquesta subcomarca natural, que aplega 17 municipis del Vallès Oriental i la Selva, i uns 70.000 habitants. El Baix Montseny és una realitat humana, social, econòmica i cultural documentada ja des del segle IX, que reivindica des de fa anys esdevenir comarca, i que reclama un mitjà de comunicació que informi específicament d'aquest territori. Una tasca que realitzarà BaixMontseny.info, que parlarà de Sant Celoni, Santa Maria de Palautordera, Sant Esteve de Palautordera, Llinars, Campins, Montseny, Fogars de Montclús, Gualba, Vilalba Sasserra, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Pere de Viulamajor, Vallgorguina (a la comarca del Vallès Oriental), Arbúcies, Breda, Hostalric, Sant Feliu de Buixalleu i Riells i Viabrea (a la comarca de la Selva).

Pel que fa a NacióGranollers.cat, ampliarà la informació de la capital del Vallès Oriental, però sense oblidar-se de la resta de municipis de la comarca. "La grandesa de Granollers de la qual parlava el periodista i escriptor Ferran Canyameres el 1961, guiarà aquest nou diari digital, però ens seguirem fixant molt en les altres poblacions, com ara les Franqueses, la Garriga, Canovelles i la Roca del Vallès", aclareix Mas. Durant els properes dies, NacióGranollers.cat estrenarà noves seccions i ampliarà la llista d'opinadors que continuen lligats al diari: Esteve Plantada, Miqui Puig, Núria Bosch, Núria Pujolàs, Roger Prims, Jaume Oliver i Pau Gener, entre altres. El renovat diari digital seguirà oferint la informació a través de notícies, entrevistes, reportatges, fotografies i vídeos.

 Apuntat al Facebook de NacióGranollers.cat