Les deu empreses reconegudes amb els Premis de la Cambra 2012

En la llista destaquen les terrassenques Masachs Naus Industrials, Fupar, i Circutor, Bidons Egara i Ficosa, de Viladecavalls

Redacció
11 de maig del 2012
Representants de les empreses premiades per La Cambra
Representants de les empreses premiades per La Cambra | La Torre
Representants de les empreses premiades per La Cambra Foto: La Torre

La Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa ha anunciat les 10 empreses guardonades en els Premis Cambra 2012 pel que fa a les cinc categories obertes a la participació. En l'apartat de Millor Iniciativa Comercial i de Serveis, les guanyadores han estat Fupar i la també terrassenca Masachs Naus Industrials, dedicada a serveis d’intermediació en operacions de lloguer i compravenda de naus industrials.

En la categoria de Responsabilitat Social Corporativa, reconeixement per a Bidons Egara (dedicada al reciclatge d'envasos metàl·lics, de plàstics i contenidors) de Viladecavalls, juntament amb Roche Diagnòstics, empresa de Sant Cugat dedicada a la distribució i comercialització de productes per al diagnòstic in vitro i al desenvolupament del software de gestió i connectivitat de laboratoris clínics.

Dues empreses més de Viladecavalls s'han emportat un guardó i ho han fet en el mateix apartat: Circutor i Ficosa en l'Impuls, la Recerca i el Desenvolupament. D'altra banda, el Premi a la Internacionalització l'han compartit Frgrance Sciencie, d'Olesa de Montserrat, i Zeta Espacial, de Rubí.

Pel que fa a la categoria de Formació i Coneixement, victòria de dues empreses de Sant Cugat: Anuntis i Ricoh.

El Jurat dels Premis Cambra 2012
El Jurat dels Premis Cambra 2012 és de caràcter multidisciplinari, i ha estat format per representants dels òrgans de govern de la Cambra, membres de la Generalitat de Catalunya i dels Ajuntaments de Terrassa, Rubí i Sant Cugat del Vallès, representants dels mitjans de comunicació, patrocinadors dels guardons i empreses premiades en l'anterior edició. HI havia 32 candidatures.

L'acte de lliurament dels Premis Cambra 2012 se celebrarà durant la segona quinzena del mes de juny, en un municipi de la demarcació i en una data que l'entitat donarà a conèixer de manera imminent.

30 anys d'història
Els Premis Cambra es van fundar l'any 1977, durant els quals han reconegut més de 130 empreses de la seva demarcació.A través d'aquestes distincions, la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa reconeix públicament les empreses més actives i aquells projectes de futur que contribueixen a potenciar el desenvolupament social i econòmic de la seva demarcació.

L'edició 2012 dels guardons de la Cambra de Terrassa compten amb una innovadora imatge identificativa. Sota l'eslògan "Fem pinya", l'entitat ha volgut posar un èmfasi especial en el reconeixement que l'empresariat fa dels seus mèrits en moments de dificultat. A més, també pretén reforçar la idea que l'entitat és un important punt de trobada i unió entre els empresaris de la demarcació, coincident plenament amb la campanya d'adhesions que la Cambra està duent a terme aquest any.