Sergio Lobera serà el segon entrenador del FC Barcelona

El tècnic terrassenc, ara al Ceuta, serà la mà dreta de Tito Vilanova la temporada que ve, tal com va avançar La Torre

A.P.
11 de maig del 2012
El tècnic terrassenc Sergio Lobera serà el proper segon entrenador del FC Barcelona. Lobera, ara al Ceuta, és finalment el triat per Tito Vilanova per acompanyar-lo a la banqueta blaugrana i l'acord està tancat, segons el diari ARA. La Torre va avançar el 30 d'abril que l'entrenador egarenc tenia molts números de ser el segon entrenador del Barça, quan totes les apostes apuntaven en una altra direcció.

Sergio Lobera, que ja va passar per les categories formatives del Barça, es va fer càrrec de la direcció esportiva del Terrassa FC l'any 2007, quan Tito Vilanova va fer el salt al filial blaugrana amb Pep Guardiola. Després de la dimissió de Juan Carlos Pérez Rojo com a entrenador, a mitja temporada 2007-2008, Lobera va combinar els càrrecs de director esportiu i d'entrenador, que va continuar desenvolupant fins el 2009, sempre a Segona B. La seva sortida del club es va produir arran de l'arribada de l'empresari Manel Ferrer.

Sergio Lobera, en els darrers anys, ha estat al capdavant del futbol base de la Unió Jàbac i Terrassa i dels primers equips del San Roque de Lepe i del Ceuta, a Segona B.