EUiA de Terrassa es prepara per a l'Assamblea Nacional

Ivan Martos, Raúl Martínez, Sole Cabello, Carlos Segura, Albert Martí i Andrés Zamora seran la delegació terrassenca

EUiA
07 de maig del 2012
Ivan Martos, Raül Martínez, Marisol Martínez, a l'assamblea local d'EUiA.
Ivan Martos, Raül Martínez, Marisol Martínez, a l'assamblea local d'EUiA.
Raül Martínez, Marisol Martínez i Ivan Martos, a l'assamblea local d'EUiA.

El passat dissabte va tenir lloc al Centre Cívic Maria Aurèlia Capmany l'Assemblea Local d'EUiA de Terrassa, amb l'objectiu de debatre els documents de la propera Assemblea Nacional d'EUiA . L'acte va estar presidit per la coordinadora comarcal al Vallès Occidental i regidora a Sabadell, Marisol Martínez, el coordinador local d'EUiA a Terrassa, Ivan Martos, i el responsable d'organització local, Raúl Martínez.

Més de quaranta militants i simpatitzants van participar en el debat dels documents de la 6a Assemblea Nacional, que es celebrarà els propers 2 i 3 de juny a la Fira de Sabadell. Aquesta assemblea nacional, que portarà com a lema "temps d'esquerres, temps d'unitat, temps d'alternatives" actualitzarà el discurs i la política, "per fer front a les polítiques de retallades socials que tan mal estan fent als treballadors". Esquerra Unida es marca com a objectiu "defensar els drets dels treballadors". EUiA veu aquest procés assembleari com una "refundació de l'espai de l'esquerra alternativa, anticapitalista, republicana i federal".

Tant Ivan Martos com Raúl Martínez van expressar la seva satisfacció per la llibertat dels 3 joves estudiants detinguts a la vaga general del 29-M que estaven a la presó sense cap "justificació i injustament", així com van demanar la "llibertat per la Laura", dirigent del sindicat CGT. EUiA veu amb "preocupació la repressió cap a les persones que lluiten per la justícia social i un futur digne per tothom".

EUiA de Terrassa ha debatut els documents assemblearis i ha presentat diverses esmenes que es discutiran a l'Assemblea Nacional. També ha escollit la delegació que representarà a Terrassa a la 6a Assemblea Nacional d'EUiA. La delegació terrassenca estarà formada per: Ivan Martos, Raúl Martínez, Sole Cabello, Carlos Segura, Albert Martí i Andrés Zamora.