Trist adéu del Terrassa FC a la promoció d'ascens

L'equip de Miquel Olmo es deixa remuntar i perd per 1 a 3 contra un Olot que no s'hi jugava res, a l'Estadi Olímpic, i s'acomiada del somni de lluitar per l'ascens

Albert Prieto
07 de maig del 2012
Els jugadors de l'Olot celebren un dels gols.
Els jugadors de l'Olot celebren un dels gols. | Marta Calbet
Els jugadors de l'Olot celebren un dels gols. Foto: Marta Calbet

El Terrassa FC ha perdut per 1 a 3 en un partit que s'ha deixat remuntar. Tot i que Carlos ha avançat els egarencs en el minut 36, l'Olot ha estat el millor equip en la segona part, i en un lapse de deu minuts el Terrassa ha encaixat tres gols. Raül ha marcat en el 53 i en el 57 i Granell en el 63. A més, els visitants han estavellat dos xuts contra el marc de la porteria defensada per Miguel Ángel.

El conjunt vermell s'acomiada així de la promoció d'ascens. Al camp de la Montañesa, diumenge que ve, ja no hi haurà res en joc.

Més informació del partit i de les declaracions de Miquel Olmo a l'edició en paper de La Torre d'aquest dilluns.