Últim partit a casa amb mirades de reüll a Manlleu

En la penúltima jornada, el conjunt egarenc rep l'Olot a l'Estadi amb l'obligació de guanyar i caldrà esperar una punxada dels osonencs per continuar aspirant a la promoció

Redacció
05 de maig del 2012
Els jugadors del Terrassa celebren un gol de David López.
Els jugadors del Terrassa celebren un gol de David López. | Gabriel Horcajada
Els jugadors del Terrassa celebren un gol. Foto: Gabriel Horcajada

El Terrassa Futbol Club arriba al penúltim partit de lliga amb opcions de classificar-se per al 'play-off' d'ascens, però no depèn d'ell mateix. Els egarencs són cinquens a la classificació amb 58 punts. Quart, amb 59, és el Manlleu. I el tercer és la Pobla de Mafumet, amb 61 punts, i encara pot ser atrapat pel Terrassa. Cal, però, una imprescindible victòria del Terrassa contra l'Olot i una punxada dels rivals directes.

El conjunt de Miquel Olmo ha de guanyar sí o sí contra un Olot que no s'hi juga res. El partit començarà a les cinc de la tarda a l'Estadi Olímpic de Terrassa, dirigit per l'àrbitre Páez Brines. El tècnic egarenc té les baixes de David López, Toni, Pep Arau i Romero.

Pel que fa als rivals directes en la lluita per la promoció, la Pobla de Mafumet en té prou amb sumar els mateixos punts que el Terrassa aquesta jornada per certificar matemàticament la seva classificació per a la promoció d'ascens. El gol 'average', en cas d'empat a punts, és favorable als tarragonins, que juguen aquest diumenge contra el Castelldefels, que no s'hi juga res.

El Manlleu és la principal esperança per al Terrassa. És només un punt per sobre, el que vol dir que si els osonencs guanyen contra el Rubí (que no s'hi juga res) i el Terrassa perd seria el Manlleu l'equip de 'play-off'. Un eventual empat a punts a final de la lliga entre els dos equips donaria l'avantatge al Terrassa, per la diferència de gols particular. Si aquesta jornada el Terrassa guanya i el Manlleu no (o fins i tot amb un empat del Terrassa i una derrota del Manlleu), els terrassencs recuperarien la quarta posició i arribarien a l'última jornada depenent d'ells mateixos per fer el 'play-off'.

El primer abans de mirar que fan els altres, però, és derrotar l'Olot.