EUiA convoca una Assemblea Local aquest dissabte

És el granet de sorra de la formació per a la Assemblea Nacional del juny

per La torre del Palau, 3 de maig de 2012 a les 10:20 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 3 de maig de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

El Centre Cívic Maria Aurèlia Capmany acollirà aquest dissabte a les deu del matí l'Assemblea Local d'EUiA, oberta a militants a simpatitzants. L'objectiu de la formació és aportar un gra de sorra a la sisena Assemblea Nacional del partit, que se celebrarà entre el 2 i el 3 de juny a la Fira de Sabadell. Aquesta cita ha de servir per "actualitzar la política estratègia, renovar els òrgans de direcció nacionals i adequar el discurs a la societat".


En l'assemblea local d'aquest dissabte, la coordinadora comarcal, Marisol Martínez, farà una presentació del document polític que EUiA està debatent. A banda de discutir el text, tambés'escollirà la delegació de Terrassa que participarà directament a l'Assemblea Nacional del juny.

Els materials de la sisena Assemblea Nacional d'EUiA es poden trobar a la pàgina web habilitada per a aquest debat: http://www.euia.cat/6a/

 

Participació