Recoder garanteix que multaran els #novullpagar

Política Q.S./Redacció
02 de maig del 2012
El conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, ha presentat a Tarragona la proposta de construcció del tercer rail entre el Port i Castellbisbal.
El conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, ha presentat a Tarragona la proposta de construcció del tercer rail entre el Port i Castellbisbal. | Roger Segura
El conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, ha presentat a Tarragona la proposta de construcció del tercer rail entre el Port i Castellbisbal. Foto: Roger Segura

"Si els conductors incompleixen la llei, el Servei Català del Trànsit ha de posar la multa". Així de ferm s'ha mostrat el conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, que ha garantit que Trànsit tramitarà les denúncies per l'impagament dels peatges amb motiu de la campanya de protesta #novullpagar.

El conseller s'hi ha referit l'endemà qde la campanya que en la qual milers de conductors es neguessin a abonar el peatge en diferents autopistes catalanes. Tot i reconèixer que el Govern comparteix les raons de fons de la mobilització, Recoder ha insistit que si els conductors "incompleixen" la llei, "el Servei Català del Trànsit ha de posar la multa". D'altra banda, Recoder ha dit que el Govern s'oposa a la possibilitat que l'Estat decideixi allargar les concessions d'autopistes catalanes per rescatar-ne a Madrid.