Matadepera també participarà a la Trailwalker

per La torre del Palau, 2 de maig de 2012 a les 15:16 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 2 de maig de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.


La segona edició de la Intermón Oxfam Trailwalker, que se celebrarà aquest proper cap de setmana a Olot i que, passant per Girona, acabarà a Sant Feiu de Guíxols, també comptarà amb participació de vilatans de Matadepera.


Un grup d'amics i veïns del municipi, el Matadepera Ginesta Sunday Night Atlètic Team, hi participa amb el dorsal 265. L'equip està format per Jaume Ferrer, Enric Carrera, Pere Vinyals, Xavi Bigatà i els germans Enric i Xavi Anglada. Els sis són pares de l'Escola Ginesta i alhora formen part del Sunday Night Team, un grup de vint amics units per la seva passió pel pàdel i que juguen a les pistes de l'Atlètic Terrassa Hockey Club.

El desafiament de la competició és doble: recórrer 100 Km en 32 hores en equips de

4 persones i aconseguir almenys 1.500 euros en donatius per a ajudar a millorar les vides de milers de persones que viuen en la pobresa, amb el lema "De la muntanya al mar contra la pobresa".

Així doncs, els Matadepera Ginesta Sunday Night Atlètic Team s'uneixen al grup CanTEAMploreS, veïns d'Ullastrell i Terrassa i que també ja han recaptat prou diners per poder participar a la competició.

 

Participació