#novullpagar col·lapsa Les Fonts

Uns dos-cents vehicles bloquegen el peatge mentre fan sonar els clàxons en senyal de protesta

L. Tarrida
01 de maig del 2012
576_1335870906IMG_01
576_1335870906IMG_01 | Lluïsa Tarrida
Foto: Lluïsa Tarrida

Uns dos-cents vehicles han col·lapsat aquest migdia el peatge de Les Fonts-Rubí en seguiment de la campanya #novullpagar. Bona part d'ells han respost a la convocatòria que els havia emplaçat a una sortida col.lectiva des de l'hotel Don Cándido i també des de la zona de Decathlon.

Els integrants de la protesta s'han trobat al peatge en direcció Rubí mentre feien sonar els clàxons de manera eixordadora. Quan arribaven davant de la caseta, esperaven que el responsable d'Abertis els recollís la matricula i les dades. En un primer moment, les cues es concentraven a les cabines manuals però poc a poc han anat ocupant també les vies de pagament automàtic fins a deixar completament col·lapsat tots els carrils, només amb l'excepció destinat als pesos pesants.

Un per un, els vehicles han estat identificats per la matrícula, mentre els treballadors informaven de la possibilitat de ser multats amb 100 euros. La presència dels Mossos d'Esquadra ha estat testimonial i no han intervingut en cap moment.

Pels volts de les 13 hores, la protesta ha anat tocant a la seva fi.