Es lliuren els premis El do de la Paraula de Matadepera

Francesc Cortés, Anna Hernández, Teresa Casanovas i Dolors Rodríguez, guardonats

La Torre
27 d'abril del 2012
576_13355353252012-3
576_13355353252012-3

Dones d'Avui de Matadepera va celebrar aquest dijous al vespre, la final del segon concurs d'Oratòria "El do de la paraula" que s'havia convocat el passat mes de febrer, i que consistia en una exposició oral dels participants sobre el tema "Parlem de flors", d'entre 5 i 7 minuts de durada, amb estil i modalitat lliure.

Els finalistes de la categoria "A trenc d’alba" van ser Francesc Cortés, Mar Gil, Ariadna Lizaso, i David Mendez, i va ser el primer, Cortès, el guardonat. En la de "Migjorn", Anna Hernández es va emportar el premi de la seva categoria; i en la categoria "vesprada" Maria Teresa Casanovas i Dolors Rodriguez van emportar-se el premi ex-aequo.

El contingut havia de ser original, inèdit, redactat i exposat en llengua catalana, i no presentat ni exposat prèviament per d’altres mitjans manuals o telemàtics. A l'acte, que va tenir lloc al Casal de Cultura, hi va assistir l'alcaldessa Mireia Solsona i el regidor de Cultura Marcel Sayol.

Van ser 40 participants, dels que la Junta de Dones d'Avui de Matadepera en va seleccionar finalment 14 que van passar una segona selecció fins arribar als 7 que són els que van competir a la final de dijous. El Jurat Qualificador estava format per Francesca Marlet, Marcel Sayol, Carmina Puig, Ramon Palau i Victor Cucurull.