El CC Ca n'Anglada triomfa a Torelló

Redacció
24 d'abril del 2012
El benjamí Oscar Rota, en el moment de marxar en solitari enla pujada a meta
El benjamí Oscar Rota, en el moment de marxar en solitari enla pujada a meta | La Torre

El benjamí Oscar Rota, en el moment de marxar en solitari enla pujada a meta Foto: La Torre

El Club Ciclista Ca N'Anglada-Cicles Morenito es va adjudicar la primera cursa del calendari de carretera en categoria infantil. La prova, celebrada a Torelló, era puntuable per a la Copa Catalunya. El segon lloc del podi va correspondre als terrassencs de la Penya Nicky's Comdibal.

El CC Ca n'Anglada va aportar una vintena de participants a la cursa, la majoria dels quals van ocupar les primeres posicions en les diferents categories. En benjamins, victòria d'Oriol Alcaraz seguit pel seu company d'equip Sergi Montserrate.

Pel que fa als benjamins, triomf d'Oscar Rota (CC Ca n'Anglada) i tercera posició per al seu company Biel Rubio. En alevins de primer any, Pol Montserrate (CC Ca n'Anglada) es va adjudicar la cursa i, en alevins de segon any, el seu company d'equip Pau Vilanova va ser tercer, mentre que Arnau Fonollosa (Penya Nicky's) va acabar segon.

Finalment, en infantils de primer any, tercera plaça d'Iván Martell (Nicky's) i sisena de Raül Rota (CC Ca n'Anglada) i en infantils de segon any, segon lloc d'Alex Ruiz (Nicky's) i quart de Jordi López (CC Ca n'Anglada).

Per equips, victòria del CC ca n'Anglada seguit per la Penya Nicky's. La propera cursa de la Copa Catalunya es durà a terme el diumenge 29 abril a Olot.