ICV dóna suport a la ILP per la dació en pagament

Aniran a la campanya de recollida de signatures d'aquest dimecres convocada per la FAVT i la PAHT

per La torre del Palau, 24 d'abril de 2012 a les 16:29 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 24 d'abril de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

ICV de Terrassa s'ha mostrat favorable a la ILP que  té per objectiu forçar legislativament solucions per aturar els desnonaments i l'endeutament de milers de persones i possibilitar l'accés a un habitatge mitjançant el lloguer social. En aquest sentit, càrrecs públics i dirigents locals de la formació participaran a la presentació pública de la campanya a Terrassa convocada per la FAVT i la PAHT. Els ecosocialistes de Terrassa van començar a recollir signatures a la seva parada de Sant Jordi.


A Terrassa la FAVT (Federació d'Associacions de Veïns de Terrassa) i la PAHT (Plataforma Afectados por la Hipoteca de Terrassa), juntament amb CCOO i UGT, han fet una convocatòria pública el dimecres 25 d'abril per presentar la campanya de recollida de signatures. ICV de Terrassa participarà en aquesta presentació i càrrecs públics i dirigents locals explicitaran el seu suport mitjançant la seva signatura.

Per Paco Morales, president d'ICV a Terrassa, "és molt important que Terrassa, una de les ciutats més afectades per la crisi hipotecària i els desnonaments, faci arribar la seva veu al Congrés a través de la signatura de milers dels seus ciutadans i ciutadanes". Des d'ICV Terrassa es considera que "davant una de les problemàtiques de primer ordre que esta abocant milers de persones a l'exclusió social, el Govern central i els partits majoritaris no poden mirar cap a un altre costat o merament fer declaracions de bones intencions com han fet fins ara des de l'agreujament de la crisi".

ICV de Terrassa confia que mobilitzacions ciutadanes com la que representa aquesta ILP pot fer que les majories parlamentàries canviïn l'actitud que han tingut fins ara i legislin en la direcció que li reclama la majoria de la ciutadania.  "Confiem que sigui la ciutadania la que prengui el protagonisme i de forma massiva obligui amb el seu seny a legislar al govern competent en favor de les persones i no dels mercats i les entitats financeres" ha dit Paco Morales.           

 

 

Participació