«L'avi de 100 anys que es va escapar per la finestra» arrasa

La novel·la del suec comparteix èxit de vendes a la ciutat amb el "Crim de sang" de Sebastià Alzamora, el "Jo confesso" de Jaume Cabré, o l'última novetat de Ruiz Zafón

Carles Batalla
24 d'abril del 2012
576_1335257236IMG_0451
576_1335257236IMG_0451 | Lluïsa Tarrida
Foto: Lluïsa Tarrida

L'estrena literària de l'escriptor i periodista suec Jonas Jonasson, "L'avi de 100 anys que es va escapar per la finestra" (Editorial La Campana) ha acaparat les vendes a les principals llibreries de la ciutat. Aquesta novel·la, llibre de l'any 2010 a Suècia, on també va ser guanyar el Premi dels Llibreters, ha estat l'obra més sol·licitada, tant al Cau Ple de Lletres com a l'Atenea.

A més, al Cau també han triomfat les "Memòries" de Jordi Pujol, el "Crim de sang" de Sebastià Alzamora, el "Jo confesso" de Jaume Cabré o "La col·laboradora" d'Empar Moliner. Però també hi ha hagut molta demanda de "Quan érem feliços", de Rafael Nadal, així com de la darrera novetat de Carlos Ruiz Zafón, "El prisionero del cielo".

Precisament l'última creació de l'autor de "La sombra del viento" també ha estat objecte de desig a L'Atenea on, a banda del llibre de Jonasson,"El enredo de la bolsa y la vida" del barceloní Eduardo Mendoza ha rebut nombroses peticions.