Dilluns 23, La Torre especial de Sant Jordi

per La Torre, 22 d'abril de 2012 a les 09:58 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 22 d'abril de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.


Dilluns 23 d'abril surt a la venda el número 15 de l'edició en paper de La Torre. El diari ofereix un suplement especial de vuit pàgines sobre Sant Jordi, amb una portada dissenaya per Suri. La Torre posa una parada a la Rambla d'Ègara, on els suscriptors i els compradors podran recollir una rosa i un llibre.


El diari oferirà un ampli ventall de notícies pròpies, entre les que destaquen amplis reportatges sobre les presumptes desaparicions de nens als hospitals de Terrasa entre els anys 60 i 80 del segle XX; informació sobre el Mercat de les Puces a la Masia Freixa, i un resum de la trobada de motos antigues.  A més, hi ha entrevistes als terrassencs Prenis Sant Jordi 2012, i al músic Marc Parrot, i tota la crònica dels partits de futbol i d'hoquei de cap de semana.

Els pobles de la comarca gaudeixen de quatre pàgines d'informació, amb dades sobre la celebració de Sant Jordi i les retallades al centre d'atenció primària d'Ullastrell

 

Participació