Contes contra el bullying en nens amb sobrepès

Mútua Terrassa acollirà dilluns l'activitat de lectura i regalarà llibres als infants que visitin pediatria

Redacció
22 d'abril del 2012
L'edifici docent de MútuaTerrassa acollirà el dilluns a les 10 hores, l'activitat Conte contes del llibre "No te'n riguis mai d'un drac”. MútuaTerrassa va iniciar fa tres anys l'edició d'un conte per a la Diada de Sant Jordi, iniciativa de Laia Asso, pediatre de l'Àrea integrada de pediatria cada any amb un objectiu diferent. Aquest any el tema escollit és la importància de l'acceptació d'aquells nens amb sobrepès o obesitat.

Es tracta d'un conte sobre el bullying, que es repartirà entre els infants majors de 7 anys que visitin les instal·lacions de pediatria de l'Hospital Universitari MútuaTerrassa i els Centres d'Atenció Primària que gestiona l'entitat.

A més el grup DRACHS, format per Laia Asso i Montse Ibarra, ha rebut per part del Ministerio de Sanidad y Consumo, a través de l'Agencia Española de Seguridad Alimentaria y Nutrición (AESAN), el segon accèsit en l'estratègia NAOS en l'Àmbit Sanitari 2011 amb el projecte: "Programa Dinamitzador per a la Reorientació, Adquisició i Consolidació d'Hàbits Saludables", centrat en formentar hàbits de vida saludables, com la ingesta de fruita i verdura i la pràctica de l'esport.