Ruta de les ermites amb bicicleta

Dissabte el Col·lectiu d'Usuaris de la Bici Sense Presses farà una ruta entre la Selva i el Gironès

Redacció
20 d'abril del 2012
Diumenge, dia 22 d'abril, el Col·lectiu d'Usuaris de la Bici Sense Presses, Excursionistes.cat i amb la col·laboració del BACC organitzen una excursió durant tot el dia amb bicicleta de muntanya o mixta.

L'itinerari previst comença a l'estació de Caldes de Malavella des d'on s'anirà a buscar el camí que porta a Franciac. Se seguirà cap a Sant Andreu Salou, tot entrant a la comarca del Gironès per Llagostera. Entre camps de cultiu i boscos mediterranis, s'arribarà a la urbanització de Can Carbonell (des d'on es podrà veure l'ermita de Santa Seclina), per després seguir cap a les esglesioles de Sant Maurici i Sant Sebastià. La sortida s'acabarà de nou a Caldes de Malavella.

Seran en total uns 45 quilòmetres, tots ells per camins de terra, trams asfaltats i un tros de la via verda de Girona a Sant Feliu de Guíxols. L'itinerari presenta algunes pujades curtes, trams planers i trossos de baixada. Per qui estigui molt cansat, es contempla la possibilitat d'escurçar la ruta al final, fent un total de 35 km.   

En aquesta ocasió, l'esmorzar es farà al tren, tot i que hi haurà cafè calent en arribar a Caldes de Malavella. El dinar caldrà portar-se'l de casa. El lloc i hora de sortida és a les 7.35 hores a l'estació de RENFE de Terrassa. Es baixarà a l'estació de La Sagrera-Meridiana i, amb bici aniran fins a l'estació del Clot, on s'agarà el tren a les 08.53 hores fins a Caldes, on s'arribarà a les 10.10 hores. La tornada es farà en tren des de Caldes de Malavella.

És obligatori fer la inscripció (fins al 19 d'abril) al 625.428.661 o al 93 788 59 15 (vespres). També es pot fer mitjançant el correu electrònic: [email protected].