Sant Jordi ja té punt de llibre

En el certamen hi han participat un total de 8 mil alumnes d'una trentena de centres escolars

Redacció
19 d'abril del 2012
Els guanyadors en les categories A i B del certamen.
Els guanyadors en les categories A i B del certamen.
En el certamen hi van participar més de 8.000 alumnes de 30 centres.

Dijous va tenir lloc l'acte de lliurament de premis del Concurs escolar de punts de llibre de Sant Jordi a la Biblioteca Central de Terrassa. Aquesta és la dotzena edició del concurs, organitzat pel Patronat Municipal d'Educació i adreçat als alumnes d'infantil, primària, secundària i educació especial de Terrassa i les poblacions veïnes.

Enguany hi han participat més de 8.000 alumnes de 30 centres. Cada escola escull un treball finalista per cada classe i un jurat tria els millors. El jurat està format per professionals del disseny i la il·lustració, membres de la comunitat educativa i representants municipals.

Els sis guanyadors (tres de cada categoria) i les seves respectives escoles van rebre  sengles lots de llibres aportats pels patrocinadors del concurs: les llibreries Abacus, Cinta i La Casa del Llibre. Els premiats en la categoria A (educació infantil i cicle inicial i mitjà de primària) van ser: el primer premi va ser per Amelie Solanilla (Joaquima de Vedruna); segon premi per Ibtissam Azgar (Roc Alabern); i tercer per Martí Romera (Cultura Pràctica). En la categoria B, corresponent a cicle superior de primària i educació secundària, van ser guardonats Pere Gras Abad (Santa Teresa de Jesús); Alonso Gómez (Les Arenes); i Nerea Llobregat (Joaquima de Vedruna).

Els 351 punts de llibre finalistes ja es poden veure  en una exposició a la sala infantil de la mateixa Biblioteca Central. Aquest any ha canviat el format de l'exposició. El disseny de la mostra ha anat a càrrec dels alumnes de batxillerat artístic de l'Institut Torre del Palau. L'exposició es podrà veure fins al 3 de maig.